Fredagsmøde med Esben Dalgaard - Hej Kræft - velkommen

Sognegård, Gentoftegade 23, 2820 Gentofte
20 KR for kaffe/kage betales kontant på dagen

Hej Kræft - velkommen. - Et livsbekræftende foredrag af Esben Dalgaard

Med dette foredrag, får du mulighed for at komme helt tæt på. Helt ind bag masken på et aktuelt offentligt menneske.

Esben åbner op for sin rejse fra tiden i Vejle, med advokat-drømme, henover beslutningen om at gå skuespillervejen.
Om den tunge vej brolagt med NEJ’er. Om sin kones depression, mobning og sit barns voldsomme OCD. Om Vild med Dans, om favntaget med døden, og om, hvordan han står positiv op om morgenen, når himlen er mørkest. Eller rettere, hvordan han aktivt forsøger at få skyerne væk, så solen kan skinne igennem.

Foredraget er i øjenhøjde, med plads til grin og gråd. Med plads til refleksion, og især med plads til interaktion med publikum. Et nøgent indblik i mennesket, kunstneren, underholderen og den nu cancerramte Esben Dalgaard!

Det varer 1,5 time,- hvorefter der er tid til spørgsmål og svar.

`Det var en stor fornøjelse at møde skuespiller Esben Dalgaard og høre hans livsbekræftende og inspirerende foredrag om at finde - og holde fast i, at der er lys i mørke. Foredraget bevægede sig imellem livshistorier og tanker fra sygdomsforløbet. Og det gav et meget personligt indblik i det at være cancerramt far, mand og menneske med den modgang - men også glæde, der findes i livet her og nu.
Sogne- og demenspræst Mikela Risum. Rye og Kirke Sonnerup kirker`